luni, 20 iunie 2011

Iarasi am 29 de ani. Si ochelari

De vreo cativa ani in perioada asta a anului mai adaug un an. Am 29 de ani si nu incercati sa-mi spuneti ca as avea mai mult ca va pierdeti timpul!! Eu stiu foarte bine ca am 29 de ani si asta nu de azi, de ieri, ci de cativa ani deja!!
Anul asta nu e un simplu an cand mi se reconfirma varsta (scuzati ca insist, e vorba deci de 29 de ani) ci un an mai aparte. Mi-am facut un control de vedere si da, se confirma si faptul ca va trebui sa port ochelari. M-am bucurat! O ocazie in aur sa-mi dau un aer mai intelectual si trendy! M-am lansat deci in alesul ochelarilor. Se agita vanzatorul in jurul meu sa ma intrebe ce ochelari vreau. Cum sa-i raspund cand nici macar eu nu stiam?? M-am uitat la etalaj si mi s-au oprit ochii pe o pereche de ochelari de o culoare superba, un fel de 'lie de vin' mai spre mov. O splendoare. Ii pun pe ochi, si-i zambesc sotului cu inteles: da, semanau izbitor cu ochelarii de soare ai fetitei noastre.
Ah, ochelarii de soare ai fetitei noastre... O adevarata istorie... Ii vazuse intr-un magazin, ii luase in mana si ne-a turuit tot ce-a gasit ea demn de zis la cei 3 anisori si timp de vreo 10 minute pana am cedat nervos si i-am cumparat. :)

Plina de incredere deci in gustul si feelingul fetei mele pun ochelarii deoparte si incep sa probez si alte perechi. Ca orice bun cumparator, stiti cum e cand avem de ales! Eram convinsa ca dupa vreo 50 de perechi incercate o sa am ochelarii perfecti facuti de un mare creator expres pentru mine. Oricum il bagasem pe vanzator complet in ceata in sensul c-a inteles ca-mi plac culorile 'vizibile' dar nu reusea sa inteleaga care. A venit cu negru, maro, roz bonbon combinat cu verde fluorescent, verde fluorescent combinat cu maro.... Etc, etc, etc. Si da, dupa 50 de perechi de ochelari incercate am ales: prima pereche pe care pusesem ochii! Ea era!



Vogue modelul VO2557-B


PS: Nu va intrebati cum arat. Chiar arat misto cu ei. Pe cuvant. Si mi se potrivesc, in sensul ca nimeni n-a fost socat, se asteptau oarecum ca in ziua cand apar cu ochelari sa apar cu astfel de ochelari.

9 comentarii:

  1. la multi 29 de ani!:)
    ochelarii chiar sunt draguti,fetita ta are un gust impecabil deja,ma rog, asa e cu unii ,se nasc cu simt estetic!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. He, he...welcome to the club :):):)
    Vroiam sa spun..."clubul oamenilor seriosi" CU ochelari :)
    Si mie mi s-a parut ciudat cand am intrat in acest club, nu foarte select de altfel, cum adica sa nu mai vad eu "ca lumea" fara "inaintasii" respectivi, dar... m-am obisnuit pana la urma, caci... oricum nu as fi avut incotro.
    In ce priveste alesul ramelor...GREU !
    Sfat: Care ti-s mai comode. Cat mai usori. Cele mai usoare sunt de titaniu, eu le-am ales pe altele si acum imi pare rau, dar in curand voi merge la control si abia astept sa le schimb.
    Alegeti lentile de plastic din policarbonate sau cum se numesc, cat mai subtiri/usoare etc.
    Am auzit ca ochelarii astia cu rame late in parti iti cam impiedica vederea laterala si... ar fi mai complicat la condus/intors capul ca un lup :). Eu n-am avut, dar am auzit pe altii.
    In rest... La MULTI ANI ! cu sanatate.
    Sa inteleg ca esti Geamana? Ca fie-mea ?
    Si... Da, stiu, ai 29 de ani si... cateva...zile.:)
    Eu am... 29 si... cateva luni :):):)

    Stii tu, ca esti desteapta ca un barbat :):):)

    RăspundețiȘtergere
  3. Usa, pentru condus am o alta pereche de ochelari care sunt si de soare. Dar inca vad relativ bine, nu am nevoie la condus, e doar ca sa nu obosesc. E drept ca nu e cel mai usor lucru sa alegi ochelarii si sunt mii de detalii la care trebuie sa fim atenti.
    Cat despre gemeni... da asta-s eu! Fiica mai mica e gemeni banuiesc din cate ai povestit de ele.
    In rest, cateva zile, cateva luni, ce mai conteaza? Important e sa fie 29 de ani (macar virtuali daca altfel nu) si voie buna :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Desteapta foc. Da. Aia mica :)
    Si... nici nu prea se omoara cu modestia.
    Ieri ne-a sunat s-o aducem acasa din tabara si...s-a prezentat "your lovely daughter":)
    Daca sta si deseneaza, coloreaza, impleteste etc. toata ziua, nu mai zic de PC si FB, s-a pricopsit si ea cu nitica miopie.Prima pereche... ghici ? Forma identica si...tot un fel de mov :) Acum, a doua, am uitat designerul, dar forma e aprox asemanatoare, mai subtirei insa si sunt negri si cu o dungulitza alba deasupra si i se potrivesc perfect:)
    Semanati tare mult, trebuie sa recunosc. Minte brici, simt al umorului, multitalente.
    Greu de ales meseria potrivita.Mai vedem. Vara asta avem program de vizita Univ. Ivy League, of course :):):)La unele e cu programare si... ne-a programat in 2 timpi si trei miscari :) dar specializare secundara e musai sa fie psihologia :):):) (dupa parerea ei, of course:)

    Be happy !
    :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu te stresa, orice va alege va face bine. E avantajul dublei personalitati, ce nu stie una (din personalitati) stie cealalta :). Trebuie doar sa ne intereseze ceea ce facem, si de obicei ne intereseaza o groaza de lucruri.
    Dar daca stie ca musai psihologia, de ce nu o ia ca specializare principala si sa mai caute doar aia secundara ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru ca...dupa cum spuneai, mai exista si ALTE interese si a fost mai simplu cu cea secundara:)"Principala" e problema :)Daca-ti spun CE i-ar placea, pici de pe scaun. :) Asa ca ... ti-as spune doar pe un e-mail personal sau la telefon :), daca vrei:)
    Si.. in oricare din CELELALTE, (am gasit doua finaliste, poate...una ?), psihologia ajuta.
    Sunt mai multe...si da, aici ESTE o problema: sa o intereseze PREA multe deodata. Deh, e inca tanara, incomplet maturizata, desi... a dovedit intelepciune de "bunicutza" inca de la 15 ani.:)
    Dar, nu constant... inca ? :):):)

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, independent de forma si marca ochelarilor... eu iti doresc Multi ani cu sanatate si armonie!
    Si... cum nu mor caii cand vor cainii... sa fii frumoasa si...iubita!

    RăspundețiȘtergere

Aveti o parere sau o intrebare despre subiect? Aici o puteti exprima.
Daca nu aveti un cont (google worldpress etc) va puteti pune numele selectand in 'Comentati ca' optiunea 'Nume/Adresa URL' si punand numele dumneavoastra sau adresa URL (sau amandoua).