vineri, 9 septembrie 2011

O alternativa la sandwich

A inceput scoala, am venit din vacanta, e toamna si gradina e plina, au reinceput cursurile de dans dupa pauza estivala. Am avut deci o mie de motive sa fiu absenta de pe blog, si mai mult decat atat sa fiu prea ocupata ca sa pot sa profit de o masa de pranz tihnita. M-am limitat la sandwiciuri mancate in timpul pauzei printre slalomuri intre miile (da, stiu, exagerez, dar sincer asta era sentimentul meu) de chestii ce trebuiesc organizate, triate, puse la locul si pe fagasul lor. Si intr-un moment de rebeliune contra sandwiciurilor m-am hotarat sa imi iau timpul sa merg la cel mai apropiat supermarket. Mi-am luat o paine, o conopida, un kg de morcovi si un sos sandwich spread.
M-am intors la lucru si... mi-am inventat o reteta de lenes(a) care mananaca in fata calculatorului.

Am spalat 5 mici buchete de conopida.
Am curatat 2 morcovi pe care i-am taiat in lungime (in 4).
Am pus legumele pe o farfurie si am adaugat o buna cantitate de sanwich spread.
M-am pus in fata calculatorului cu farfuria cu legume si sos, cu painea (fara furculita si cutit) si am luat fiecare bucata in mod aleatoriu (doar ma uitam la ecran, ce va asteptati?) le treceam prin snwich spread si apoi le infulecam impreuna cu paine.

Fara indoiala nu e cea mai 'Fit' reteta, dar sigur e mai buna decat altceva ce avem obiceiul sa mancam cand suntem pe fuga intr-o perioada de stress.

Un comentariu:

  1. aseara a prezentat la dr.Oz ca foarte importante in lupta impotriva radicalilor liberi sunt:
    1. coacaze/afine
    2. conopida, brocoli, varza de bruxelles, si alte tipuri de varza
    3. rosii

    deci conopida fff bun!

    RăspundețiȘtergere

Aveti o parere sau o intrebare despre subiect? Aici o puteti exprima.
Daca nu aveti un cont (google worldpress etc) va puteti pune numele selectand in 'Comentati ca' optiunea 'Nume/Adresa URL' si punand numele dumneavoastra sau adresa URL (sau amandoua).