luni, 19 decembrie 2011

Mont Blanc

De ce-i zice la Mont Blanc... Mont Blanc??
Uite de aia:
Mont blanc vazut de la Signal de Bougy

Muntele ala alb din fundal pe dreapta e ... Mont Blanc. Ingenios, nu-i asa? Mont Blanc e fotografiat de la cateva zeci de kilometri departare (vreo 70-80 in zbor de pasare, mult mai mult cu masina ca trebuie facut inconjorul lacului). Poza e facuta in plina vara, evident, ca iarna toti muntii sunt albi, inclusiv cei din fata lui Mont Blanc, astai micii de umplutura. Nu-s prea spectaculosi in poza mea, dar au si ei undeva pe la 2000 m inaltime.

Mai vreti o poza cu el?
Mont blanc vazut de la Signal de Bougy

Stiu, stiu, e anacronic sa va arat poze cu zapada in plina iarna. Dar aveam nevoie de ceva verdeata. Ca universul meu de azi seamana mai mult cu asta:
Marginea drumului la Epalinges

Asta vedeam eu azi cand am stat vreo ora jumate privind peisajul prin ambuteiaje.

7 comentarii:

  1. ce poze frumoase! Tot sper ca mosul sa-mi aduca un aparat dar cred ca raman cu speranta caci de ziua mea am primit un leptop asa ca... sunt prea tehnica in pretentii ,nu ? :)
    Daca vrei sa faci casuta iti trimit reteta!
    Cu drag, spor la treburi si... Sarbatori fericite! Craciun frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu ai vreme, si cred ca nu ai, cumpara o bucata mare de turta dulce pe care o tai in "caramizi" ; faci o bezea - la un albus min 150 g zahar , 200 e optim - si cu asta lipesti caramizile; in loc de ferestre lipesti niste napolitane, usa la fel; pentru acoperis poti lipi pe un carton langues de chat
    apoi decorezi cu bezea pusa in cornet de hartie si eventual cu fursecuri sau bomboane colorate! Spor la treaba! te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Cita pentru reteta. O sa am ceva timp dedicat familiei de vineri incepand si o sa incerc sa fac cu turta dulce cumparata. Cred ca o sa le placa si copiilor. De obicei fac mai mult prajituri cu bunica, dar incerc si eu sa tin ritmul.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, draga mea! Sa ai in continuare sarbatori frumoase! Cu drag si prietenie

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, draguto!
    2012 sa-ti fie un an bun!
    Sper sa te citesc mai des si ... la anu si la multi ani

    RăspundețiȘtergere
  6. Cita, Alison, multumesc mult si La multi ani!
    Un an 2012 cu fericire, sanatate si caldura sufleteasca.

    RăspundețiȘtergere

Aveti o parere sau o intrebare despre subiect? Aici o puteti exprima.
Daca nu aveti un cont (google worldpress etc) va puteti pune numele selectand in 'Comentati ca' optiunea 'Nume/Adresa URL' si punand numele dumneavoastra sau adresa URL (sau amandoua).