luni, 25 februarie 2013

Meandrele netului: Glook-ii care nu sunt eu

Am avut neplacuta surpriza se constat ca pe netul romanesc nu sunt singura Glook. Am hotarat deci sa repertoriez mesajele pe care stiu ca nu le-am scris eu. Ca sa-mi fie mai usor in ziua cand un Glook devine incontrolabil si debiteaza enormitati. La asa nick-name specific nu ma asteptam sa am concurenti dar se pare ca exista un inceput in toate.
1. La articolul: http://www.revista22.ro/antonescu-da-sah-pdl-cu-pionul-johannis-22753.html (articol excelent de altfel)
"22.02.2013 | Glook a scris:
Cea mai interesanta figura din toata tarasenia este, de departe, Klaus Iohannis. Ce cauta el in PNL? Cel mai simplu raspuns este ca se repeta scenariul de acum patru ani, Marea carte (inspirata de Vantu, de Voiculescu sau de Sfantul Duh) s-a dovedit un fasss rasunator. Iohannis s-a intors la Sibiu cu coada intre picioare. Ani buni, nu s-a mai auzit nimic de el, semn clar ca nu ambitiile sale politice contau, ci sforile celor care-l facusera vedeta peste noapte. "
2. Inca nu am gasit un altul dar daca suspectati vreun Glook de pe net ca nu-mi seamana anuntati-ma :)

Un comentariu:

Aveti o parere sau o intrebare despre subiect? Aici o puteti exprima.
Daca nu aveti un cont (google worldpress etc) va puteti pune numele selectand in 'Comentati ca' optiunea 'Nume/Adresa URL' si punand numele dumneavoastra sau adresa URL (sau amandoua).