luni, 13 mai 2013

Cu pieptul gol si cu sabia in mana contra hoardei inamice


Sunt unii care ii reproseaza lui Basescu faptul ca nu sta neinfricat cu pieptul gol si cu sabia in mana contra hoardei inamice. Uita ca hoarda aia o fi hoarda da nu-i inamica, e votata de aproape 70% din alegatori. Ca multi au lipsit de la vot ptr. ca n-au avut alternativa deja nu mai e vina lui Basescu, compozitia parlamentului e care e.
E ca si cum atunci cand era capitan de petrolier si se isca furtuna, matelotii i-ar fi cerut nu sa conduca vasul in conditiile date ci sa se puna cu pieptul in vant si sa se roage Domnului sa opreasca furtuna sau sa le deschida o cale fara nori si vant prin care sa treaca frumusel cu petrolierul teferi si nevatamati si fara efort.
Ceea ce fac acum Ponta si Basescu nu se cheama blat ci compromis. In Elvetia nu poti fi politician daca nu ai arta compromisului. In Romania urla lumea buna ca esti blatist. 
In rest nu vreau sa zic nimic contra lui Daniel Morar. A facut treaba buna la DNA. Si mai are ocazia sa faca treaba buna si la CCR. Nu e un post onorific la CCR, doar USL si acolitii lui il considera asa. E un post in care chiar se poate face diferenta intre stat de drept si statul drepti. Dar Morar e uman, si ca orice uman uneori poate avea slabiciuni. Acum s-au vazut unele, eu i le scuz, cred ca merita macar atat.

Va semnalez un excelent articol de actualitate. Singura problema e ca e scris de Doc, nu de unul dintre cei care aspira la postul de lider al dreptei unite.

12 comentarii:

  1. orice actiune poate fi manipulata in sensul dorit de jurnalist.. daca e vb de jurnalistii varanului, atunci ei trebuie sa gaseasca alternative sforaitoare ca sa-si seduca publicul
    si este mai folcloric termenul blat si mai scurt de pronuntat decat pretentiosul compromis

    ma intreb cand se va destepta publicul sa nu mai urmareasca la jurnalisti gargaragii.. showmani

    cand vine maturizarea unei opozitii civile constructive? tot banii are the answer?

    referitor la titlul articolului lui Doc, toate guvernele sunt obligate sa pastreze 60-70% din inertia anteriorului, altfel e dictatura sau anarhie

    RăspundețiȘtergere
  2. se dezintegreaza strutzocamila, pazea!

    retarded acel SRS, un secu de 2 bani,

    RăspundețiȘtergere
  3. De fapt SRS e prea sustinut ca sa cred ca a facut ceva de capul lui fara acordul ierarhiei.
    Strutocamila era in carti sa se destrame (a zis parca Ponta inainte de alegeri ca a discutat cu Crin sa fie PSD marele partid de stanga si PNL marele partid de dreapta). Dar nu inca acum (destramarea). Cred ca la suspendarea lui Basescu Ponta a vazut ceva din adevarata fata a lui Crin cand e pe cai mari si ceva ceva s-a rupt in increderea in el. Oricum, prefer sa nu ma ocup cel putin public de subiectul destramarii. Ocupa tot spatiul si nu da nici o sansa unei alte formatiuni politice. Si la alegerile viitoare vom avea de ales doar intre rau si foarte rau. Ceea ce e destul de neplacut. Deci personal fac boicot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Halucinant. Tot ce se intampla.
      Plus penibilul asta de plagiator infect hotul striga hotii!, ..
      au redus procentul de validare referendum la 30%.. sper sa pice Antonescu ..daca va fi ales.. exact cu 30,5% sa se bucure de roadele muncii lor de acum..
      cat de emotional/labil ...
      deja se vede Presedinte si avanseaza numele potentialului PM..
      toate astea pot conlucra la coagularea miscarii populare
      sa speram..
      dar ar trebui si rezultatul referendumului 300 sa fie pus in aplicare..
      .. aaah, nu mai dispare acel Antonescu..
      politicienii la varsta a doua nu se fac auziti
      MRU s-a impotmolit definitiv, mai bine ramanea in informatii sau diplomatie
      ar putea sa faca un comeback dar nu cred ca are capacitatea de a se face popular
      chiar cu aceste arestari, aerul imi pare ca devine irespirabil
      peste erorile politrucilor locali mi-e teama si de erorile politrucilor europeni
      bine macar ca a scapat ..micul.....

      Ștergere
  4. panica..
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14985130-liderii-usl-sedinta-urgenta-parlament-tema-revizuirii-constitutiei.htm

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe la jumătatea lunii trecute, Crin Antonescu, preşedintele Senatului, îşi declara sprijinul pentru iniţiativa lui Remus Cernea de legalizare a căsătoriei între persoane de acelaşi sex. Zilele trecute, acelaşi politician a declarat: „Familia e familie, căsătoria e căsătorie şi se face între un bărbat şi o femeie.“ Cum ar zice Macedonski, dacă ar trăi vremurile noastre, „în Crin e beţia cea rară…“ (S. S.)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu se dezminteste Base, iar loveste copil!..

    http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-15166036-camelia-voiculescu-sorin-alexandrescu-sunt-audiati-dna.htm

    RăspundețiȘtergere
  7. Parlamentul nostru, chiar cu o majoritate de 70% pentru USL şi cu prezidenţiabilul Antonescu, şef peste Senat, este marginal în termeni de influenţă politică şi de impunere a temelor agendei publice şi politice. Se vede în inflaţia de Ordonanţe de urgenţă în cît de puţine legi propun parlamentarii sau în revolta unor aleşi împotriva transformării Parlamentului în maşină de vot.

    http://dilemaveche.ro/autor/costin-ciobanu

    RăspundețiȘtergere

Aveti o parere sau o intrebare despre subiect? Aici o puteti exprima.
Daca nu aveti un cont (google worldpress etc) va puteti pune numele selectand in 'Comentati ca' optiunea 'Nume/Adresa URL' si punand numele dumneavoastra sau adresa URL (sau amandoua).