marți, 15 noiembrie 2011

Pe cine nu-l lasi sa moara nu te lasa sa traiesti

Cand sistemul financiar se clatina, guvernele il scapa de faliment. Nu-i fac nici un proces, nu-i impun nici o reglementare. Nu-i iau nici un bonus. Doar il salveaza cu banii contribuabililor.
Cand guvernele se clatina... se clatina cu ajutorul sistemului financiar, cu ajutorul burselor. Dar se clatina si din cauza ca au cheltuit bani aiurea ca sa salveze... bancile.
De unde se vede ca pe cine nu-l lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.

3 comentarii:

  1. Ceva va trebui sa se schimbe. Se simte in aer...Istoria ne spune clar ca tot ce se naste, creste si moare! Grecia pe care azi ne chinuim sa o scoatem din moartea clinica... a fost candva o meretie...
    Doar orb sa fii sa nu vezi ca daca nu murim vom redevani oricum altcineva!
    Si da, pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti! Ai dreptate!
    Mi-a lacut. O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc.
    De aia nu-mi place stanga. Pentru ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune.
    Tot de aia as vrea ca ajutorul social sa fie gestionat de biserica (desi nu sunt credincioasa). Pentru ca nu e normal sa ni se dea pe gratis si nici macar mentalitatea sa nu ni se schimbe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta nu imi place nici mie! In Franta e si mai rau ca ai oameni de stanga burghezi de frunte! Da bine sa fii de stanga dar nu poti face decat discursuri si promisiuni absolut fara suport real!
    Romania are mana proasta: nu ai observat ca in momentul in care noi devenim membri ai unei organizatii aceea este deja pe dric?
    daca vine un artist la noi... e la capatul carierii, daca cineva ne baga in seama... e si ala unul pe duca...
    In mod clar intrarea noastra in europa nu le-a fost de buna :) Cum spunea cineva le compromitem democratia si ii vom forta sa isi schimbe drumul!
    O seara frumoasa si sa speram ...

    RăspundețiȘtergere

Aveti o parere sau o intrebare despre subiect? Aici o puteti exprima.
Daca nu aveti un cont (google worldpress etc) va puteti pune numele selectand in 'Comentati ca' optiunea 'Nume/Adresa URL' si punand numele dumneavoastra sau adresa URL (sau amandoua).