joi, 4 octombrie 2012

Link fest: mitomania, pacalicii

Nu mai reusesc sa scriu ceva.
Nici pe Doc nu am avut ocazia sa-l citesc in ultimul timp. Pare sa fie o maladie generala. Asa ca ultimul lui articol pe care il asteptam de ceva timp e excelent ca de obicei si sunt fericita sa-l pun aici sa nu pierd linkul.
http://www.contributors.ro/editorial/mitomanul-%C8%99i-maneli%C8%99tii/
Dan Diaconescu vs. Ponta e ca Mitomanul vs. mitomanul. Castiga cel mai bun in domeniul mitomaniei. Perdantii siguri sunt romanii.
Ah, era sa uit o alta lectura interesanta in contextul asta: http://vasiledancu.blogspot.ch/2012/09/dan-diaconescu-un-pacala-in-satul-cu.html .

6 comentarii:

 1. Excelent articol al lui Doc pe tema Oltchim: http://www.contributors.ro/dezbatere/firul-nedespicat-al-problemelor-oltchim/

  RăspundețiȘtergere
 2. "Victor Ponta le cere angajatilor de la Oltchim sa inceteze protestele violente, deoarece risca sa sperie investitorii "

  Mai bine s-ar duce ca faca o baie de multime acolo, cu ocazia asta intareste si ce a zis tot azi: "Victor Ponta despre declaratiile lui Traian Basescu privind viitorul premier: Interesul national e definit de romani la votul din 9 decembrie "

  RăspundețiȘtergere
 3. Da dadadada! Interesul national e redefinit la fiecare runda de alegeri. Sau ashe, in functie de cum bate vantul. Mai la est, mai la vest, mai aplecat... Chiar asa, de ce n-ar fi interesul lu' Ponta interes national?

  RăspundețiȘtergere
 4. "Banca Gigi Becali: Candidatul USL sustine ca a imprumutat persoane fizice cu aproape 50 de milioane de euro "

  imi place asta, si-au bagat singuri un trojan in intrados
  brava Crin! спасибо Cгип!

  RăspundețiȘtergere
 5. the revenge as the best weapon

  http://www.mediafax.ro/politic/ponta-ii-raspunde-ancai-boagiu-aceasta-fatuca-e-vinovata-de-contractul-autostrazii-nadlac-arad-si-va-merge-probabil-la-dna-10329825

  RăspundețiȘtergere
 6. http://www.hotnews.ro/hotreporter-2012-11-13645472-antena-3-saboteaza-ponta.htm

  RăspundețiȘtergere

Aveti o parere sau o intrebare despre subiect? Aici o puteti exprima.
Daca nu aveti un cont (google worldpress etc) va puteti pune numele selectand in 'Comentati ca' optiunea 'Nume/Adresa URL' si punand numele dumneavoastra sau adresa URL (sau amandoua).