marți, 19 februarie 2013

Ce-au vrut si ce-au obtinut



Ce-a asteptat electoratul USL de la USL:
- sa faca liniste in tara
- sa creasca pensiile
- sa creasca salariile
- sa creasca ajutoarele sociale
- sa se faca dreptate in tara
- sa-l dea jos pe dictator

Ce-a obinut electoratul USL de la USL:
- Pe partea cu linistea:
- un scandal ca sa-l dea jos pe dictator
- un scandal interetnic pornit de la un steag
- pe partea cu cresterile:
- cresteri de preturi
- pe partea cu dreptatea:
- demisia lui Voiculescu, alegerea lui Voiculescu, iar demisia lui Voiculescu (urmata probabil de alegerea lui voiculescu) = amanarea procesului
- eliberarea lui Nastase
- un prim ministru plagiator si ministri incompatibili
- politicieni suparati pe justitie ptr. cauzele Vantu, Nastase, Voiculescu,... si alti nedreptatiti
- pe partea cu dictatorul:
- acordul lui Ponta cu dictatorul
- scandalul lui Crin, Voiculescu si mai nou Blaga contra lui Ponta care s-a aliat cu dictatorul


27 de comentarii:

  1. cica voiau sa de 4% crestere la pensii

    si aditza a scapat deja? cand?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tehnic nu e eliberat c-a depus DNA recurs si nu e judecat recursul. Dar vor sa-l elibereze pe motiv c-a scris o carte.

      Ștergere
    2. http://www.mediafax.ro/social/adrian-nastase-va-fi-eliberat-10673124
      E liber.

      Ștergere
  2. Andrei PLEŞU | nici aşa, nici altminteri

    Două Românii?

    Aşa s-ar părea. Există o Românie bună, curată, inteligentă, grijulie cu românii, bine educată, nobilă – e România lui Dan Voiculescu, a lui Crin Antonescu, a lui Şova şi Ponta, a lui Ghişe, a lui Becali, a lui Dinu Zamfirescu, Gâdea, Ciuvică, Pelican şi a atîtor alţi patrioţi devotaţi, mereu gata să uite de ei înşişi pentru a sluji interese altruiste. Şi există o Românie rea, urîtă, subversivă, plină de „aşa-zişi“, de „elitişti“ insalubri, de turnători, fripturişti, lingăi, carierişti, trădători: e România reacţionară a lui Liiceanu şi Patapievici, a lui Mircea Cărtărescu, a lui Andrei Cornea (de mine nu mai vorbesc) şi a atîtor alţi inşi supraapreciaţi (abuziv!), cu antecedente suspecte prin Bucureşti şi Păltiniş, descendenţi, carevasăzică, din securişti ca Alexandru Paleologu sau Constantin Noica.


    Din fericire, România rea a fost înfrîntă. Poporul i-a măturat de la putere pe corifeii ei. Le-a luat privilegiile, i-a demascat. Încet-încet, instituţiile statului au intrat pe mîini bune. Uniunea Europeană a fost şi ea pusă cu botul pe labe. Departamentul de Stat al SUA nu se simte nici el prea bine. S-au înfiinţat filiale ICR la Craiova, Tulcea, Tîrgu Jiu şi Baia Mare, pentru răspîndirea culturii noastre în străinatate. Se pregăteşte Rîmnicu Vîlcea (pentru a promova „Dragobetele nostru“ la concurenţă cu „Valentine-ul american“ – după cum spune preşedintele Consiliului Judeţean). Mari succese se aşteaptă din partea lansării pe piaţa internaţională a tehnologiei româneşti de vîrf, în frunte cu caloriferul transilvan. S-a putut demonstra, în sfîrşit, că Liiceanu, Patapievici, Pleşu şi alţi impostori sînt plagiatori de duzină, şi s-a demontat mitul plagiatului lui Victor Ponta, o invenţie a băsiştilor nemiloşi. Cei care n-au acceptat evidenţa (doamna Rodica Zafiu, de pildă) au fost evacuaţi fără compromisuri dintre colaboratorii gazetei care o găzduise pînă să-şi arate adevărata faţă. Marele intelectual Petre Roman (cel care, după cum povesteşte în „Memorii“, s-a format citind, încă de tînăr, în biblioteca paternă, „scrierile lui Socrate“) a descoperit, după o drastică cercetare a textelor, că ideile lui Pleşu din Minima Moralia sînt aceleaşi cu cele ale lui Adorno, din cartea sa cu acelaşi titlu. (Se pare că Pleşu tocmai pregăteşte o lucrare intitulată Evrika!, în care îl va plagia masiv pe Arhimede!) Nedreptatea care i se face lui Dan Voiculescu prin afirmaţia absurdă că ar fi fost colaborator al Securităţii a fost de curînd reparată prin dezvăluirea justă a mîrşăviilor comise de înrăitul puşcăriaş Constantin Noica, mereu în goană după ofiţerii poliţiei politice, ca să-i linguşească. Autorul dezvăluirii – hélas! Nicolae Manolescu – are tot dreptul să fie revoltat, ca unul care, după unele alunecări scatofage publicate prin gazete la începutul anilor ’60 (cînd Noica mînca bătaie la închisoare), s-a convertit, după ’90 – ca Apostolul Pavel – la adevăr şi la înfierarea curajoasă a morţilor vinovaţi. În ţară se instalează, în sfîrşit, dreptatea şi ordinea morală. Talentul îşi reintră în drepturi. Criticul literar vorbeşte înaripat, în ultimele sale editoriale, despre Noua Zeelandă (unde, n-o să credeţi, e vară cînd la noi e iarnă) şi „forjează“ metafore măreţe, ca, de pildă, echivalarea Turului Franţei cu vechea „căutare a Graalului“. Ce putere de asociere! Ce gîndire liberă! Ce fineţe! Abia aştepţi să treacă săptămîna pentru a te adăpa din nou la fîntîna proaspătă a unor fragede consideraţii de acest gen.

    (citeste mai mult ...)

    RăspundețiȘtergere
  3. " Monica Macovei este europarlamentarul cu cele mai multe rapoarte votate de Parlamentul European. Nu din România, ci din întreaga Uniune Europeană. "

    " Monica Macovei a ajuns lejer să fie cel mai influent român la nivel european. "

    (citeste mai mult...)

    RăspundețiȘtergere
  4. (...)Adrian Severin s-a prăbuşit rapid în urma scandalului privind lobby-ul ilegal, iar în locul lui, PSD a promovat ca lider de grup pe Cătălin Ivan, a cărui principală preocupare la Bruxelles pare a fi să o contracareze pe Monica Macovei. A ajuns în situaţia ridicolă în care a spus că Macovei e anchetată de Comisia de Etică a Parlamentului European, ştire preluată cu voluptate de presa de la Bucureşti. Problema e că nu există o asemenea comisie la Parlamentul European. Conducerea Parlamentului a dat un comunicat în acest sens, ceea ce îl face pe Ivan să pară cu totul ridicol, zici că sîntem în acel desen animat cu struţul şi coiotul care îi tot pune capcane şi bombe şi sfîrşeşte inevitabil cu bomba care îi explodează lui în faţă. (...)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce-mi plac 'telectualii fini..
    exact ce scriam eu pe aici si prin alta parte, cum ca electoratul nostru imbatranit nu are cum accepta schimbarea
    si uite ca scrie si A.P. fix aceeasi chestie sapt. trecuta:
    http://dilemaveche.ro/sectiune/situa-iunea/articol/diferenta

    " E nevoie si de un electorat care sa vrea diferenta si sa o impuna prin vot. Il avem? "

    Raspuns sec: nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti prea pesimist.
      Electoratul nostru e un pic adormit. De trezit tot se trezeste el. Totul e sa nu fie prea tarziu.
      Fii atent la o chestie cu reformistii: niciodata nu sunt majoritari intr-o societate (oricare ar fi ea). Dar sunt mai inteligenti si temporar in mod regulat reusesc sa-si impuna agenda. Dar ia timp pana gasesc si popularizeaza argumentele.
      Dar un lucru e sigur: avem cativa ani de traversare a desertului. Nu va fi usor o bucata de timp.
      Iar UE inca n-a scos arsenalul greu in lupta pentru influenta cu Rusia. Stai sa cresca euro fata de leu, sa vezi atunci jale si trezire rapida.

      Ștergere
    2. Maybe!..

      Nota Publica
      Traian Basescu 68% Victor Ponta 31% www.notapublica.ro Cifre, nu vorbe!
      246 de persoane apreciază Nota Publica.

      Ștergere
  6. http://www.curentul.ro/2010/index2.php?option=com_content&task=view&id=39882&pop=1&page=0&Itemid=43

    RăspundețiȘtergere
  7. Uraaaaaa! Separatia puterilor statului in zbor s-a realizaaat! Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Slabe ecouri cu plagiatul....

    http://dilemaveche.ro/sectiune/societate/articol/miini-diplome-curate

    (pacat ca nu e publica)

    pacat ca s-a asternut prosopul pe tambal...

    sper numai sa-i vina in nas cu si mai multa putere

    RăspundețiȘtergere
  9. Cre' ca trece de partea ARD- PD-L



    VIDEO UPDATE Traian Basescu: Adio PD, adio PDL! Noi azi ne-am despartit definitiv. Replica lui Blaga: Nu stiu sa piarda
    de V.M. HotNews.ro
    20:44 Actualitate | Politic
    Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un mesaj video postat sambata seara pe pagina sa de Facebook ca a vazut finalul Conventiei PDL, iar modul in care acestia "nu au inteles sa fie democrati" il face sa spuna "definitiv si pentru totdeauna, adio Partid Democrat, astazi ne-am despartit!". El mai spune ca se va dedica "constructiei unei alte solutii de drepta" si ca nu va face "nimic pentru a aduce alaturi de mine vreo bucatica din PDL".


    Alege "aripa tanara" si lasa "aripa batrana" buldogului.

    A fost inspirat viermele ala sa migreze de la PDL la PNL, simtea un mos de putregai....

    RăspundețiȘtergere
  10. uops, Boc si Udrea nu "se pupa" cu MRU
    nasol
    tre' resuscitarea "Partidului Popular" inregistrat de juna B.

    ( usl sunt in delir, iar din nou, jubileaza, dar locomotivul o sa-i calce ca altadata)

    RăspundețiȘtergere
  11. USL e in sah. Il suspenda si eventual demit pe Basescu => Udrea si Macovei debarasate de balastul din PDL au un arbitru intre ele si o persoana care scoate ce-i mai bun din fiecare si ipreuna sunt redutabile. Nu-l suspenda, nu-l demit => spera sa bage strambe intre cele doua si spera sa nu se inteleaga intre ele ca-i singura sansa a USL sa-si pastreze un procentaj rezonabil.
    Paradoxal interesul lor e sa nu-l suspende/demita. Dar au nevoie sa-l demita pana-n iunie ca sa nu numeasca el judecatorul constitutional care-i revine presedintelui.
    MRU ramane probabil ptr. oamenii de bine anti-Basisti. Trebuie sa recunosc ca in privinta lui ai fost mult mai vizionar ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mersi de rezumat, am inteles o parte din ce ai scris.. Urmaresc cu interes. Este un joc de sah nu de table sau barbut..
    As fi vrut sa ma insel in privinta lui MRU, din pacate nici el nu prea lupta sa ne faca se credem ca este mai bun de-atat..un capital de 25% tot ar avea.
    Dar sa fim optimisti..
    Daca intentia lui TB a fost sa arad etape, sa prajeasca leaturi de politicieni, atunci asta e calea cea mai buna, sa tinteasca spre o alta formatiune, dar va trebui sa se lupte..
    Acum astia vor sa interzica prin Constitutie traseismul, o fi bine.. n-o fi bine?.... La nivel European nu cred ca mai sunt valabile doctrine ca in trecut

    RăspundețiȘtergere
  13. :) http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14487549-daniel-morar-fost-numite-judecator-curtea-constitutionala-prin-decret-lui-traian-basescu.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut, pe tema asta C.A. se basica , cica " Notiunea de justitie se reduce pt dl TB la doua cuvinte: Daniel Morar".. Cred ca se imbolnaveste de galbenare dl CA

      pleaca ipochimenul ala de la Intact, poate se sparge cloaca de idioti de sub pulpana lui Felix..

      bine ar fi sa pice afacerea scatofaga numita fraudulos "intact"..

      Ștergere
  14. asistam la implicarea oamenilor de bone de pe margine__?

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14501454-exclusiv-medicul-irinel-popescu-candida-senat-locul-lui-dan-voiculescu-amana-alegerile-din-sectorul-4.htm

    se scrie si despre:

    Brain drain: ce putem face pentru a reduce migrarea inteligentei, si pentru a ii determina pe tineri sa se intoarca in Romania?


    te pomeni ca intra Romania pe un fagas normal...

    stuchesc

    RăspundețiȘtergere
  15. asa da!

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14534848-oficiul-roman-pentru-drepturile-autor-parchetul-solicitat-orda-expertizarea-unei-carti-publicate-prim-ministrul-victor-ponta-acuzata-plagiat.htm

    RăspundețiȘtergere
  16. cred ca omul asta e imbecil desi il credeam un tip valoros:

    http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-14554933-varujan-vosganian-crede-intr-buna-vor-putea-scoase-cani-din-imprimante-3d.htm

    daca citesti comentariile sunt de miliarde:

    " angajatii Oltchim deja au nevoie de aceasta imprimanta, ca bani de cani reale nu mai au. vezi doar sa fie multifunctionala, adica sa iasa cana si cu supa, apoi cu iaurt si fulgi pentru copii si seara cu niste carnita de porc cu piure la cana. si cum te stiu baiat fin, sigur o sa faci imprimante si cu farfurii, sa manance omul acasa ca la restaurant. iar pentru premianti va exista imprimanta de bere rece.
    daca faci tu toate astea pentru tara sigur ca meriti deja sa-ti platim salariul cu bani scosi la imprimanta si sa ti-l si dublam, cum ai cerut acum cateva saptamani. ba chiar sa-l triplam, esti totusi un vizionar si tara are nevoie de tine....Armenia ma refer, noi nu te meritam. "

    " Ar putea sa faca o intalnire la nivel inalt Vosganian cu Marga. In felul asta am putea scoate calorifere 3D la imprimanta. Voi intelegeti ce chestie serioasa e asta? Vosganian si Marga, doi vizionari. "

    " ivasile [utilizator]
    40 % din populatia romaniei nu are WC in casa si asta vorbeste de imprimante 3d. Vai de capul nostru... "


    " nu mai bine... (Joi, 4 aprilie 2013, 17:56)

    danright [utilizator]
    ... ne luam fiecare cate o imprimanta de-asta?
    Domnu' Vozghi, astea merg si pe windows piratat sau e musai sa luam licenta? Merg si pe win x86 sau pe doar pe 64?
    Daca se termina kit-ul color putem scoate cani alb-negru?
    Inca ceva: o putem scoate la imprimanta asta pe Bianca Dragusanu de cauciuc daca avem o poza topless cu ea?
    Mersi pt. viitoarele raspunsuri, pe care le astept cu interes.
    Daca mai am intrebari le trimit direct la imprimanta. "


    ....

    RăspundețiȘtergere
  17. nu mai bine... (Joi, 4 aprilie 2013, 17:56)

    " danright [utilizator]
    ... ne luam fiecare cate o imprimanta de-asta?
    Domnu' Vozghi, astea merg si pe windows piratat sau e musai sa luam licenta? Merg si pe win x86 sau pe doar pe 64?
    Daca se termina kit-ul color putem scoate cani alb-negru?
    Inca ceva: o putem scoate la imprimanta asta pe Bianca Dragusanu de cauciuc daca avem o poza topless cu ea?
    Mersi pt. viitoarele raspunsuri, pe care le astept cu interes.
    Daca mai am intrebari le trimit direct la imprimanta. "

    :))

    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/iliescu-vacaroiu-ponta-demisie-andrei-alexandru-441946.html

    RăspundețiȘtergere
  19. email :

    "CLASA POLITICA ROMANEASCA AR TREBUI SA IA EXEMPLU SI SA NU MAI INCURAJEZE NEMUNCA, CERSETORIA, HOTIA SI SA SE PLINGA CA N-AU VENITURI LA BUGET SI SA-I PEDEPSEASCA PE CEI CARE AU TRUDIT DIN GREU...

    În sfârșit am reușit să înțeleg, de ce nu preferă țiganii Elveția, față de Canada, Franța sau Danemarca.
    Recent m-am reîntors dintr-o călătorie de studiu din Elveția.
    Și acolo se găsesc mulți țigani, dar surprinzător, acolo ei muncesc din greu.
    Conform celor povestite, de către chiar doi proprietari de hoteluri, motivațiile lor sânt următoarele:
    - ajutorul de șomaj se acordă numai după cinci ani de muncă neîntreruptă
    - dacă refuzi o ofertă de loc de muncă, pierzi orice ajutor din partea statului
    - dacă pierzi din vina ta locul tău de muncă: de ex.consum de alcool la locul de muncă, pierzi orice ajutor din partea statului.
    - dacă provoci distrugeri în locuința ta socială, sau la orice alt obiectiv ce se află în proprietatea statului, trebuie să suporți ori costul reparațiilor, ori să lucrezi în cadrul unui penitenciar în folosul societății, până la recuperarea pagubelor.
    Este surprinzător însă, că nimeni nu condamnă Elveția, fiindcă nu hrănește fără muncă pe cei dezavantajați de soartă.
    Și nici nu se amintește nimic pe tot teritoriul Europei despre rasismul elvețian !

    Aș dori ca partidele noastre parlamentare să reflecteze asupra acestor lucruri !! "

    RăspundețiȘtergere
  20. Videanu in finala cu Ponta?
    troc: Ponta Pres iar MP executiv?

    RăspundețiȘtergere

Aveti o parere sau o intrebare despre subiect? Aici o puteti exprima.
Daca nu aveti un cont (google worldpress etc) va puteti pune numele selectand in 'Comentati ca' optiunea 'Nume/Adresa URL' si punand numele dumneavoastra sau adresa URL (sau amandoua).