sâmbătă, 14 mai 2011

Iepurele si Broasca Testoasa

Fabule, de Esop

Un iepure care privea mersul lenes al unei testoase ii spuse acesteia in gluma:
- Vrei sa facem o intrecere, sa vedem cine alearga mai repede?
Testoasa incuviinta.

A doua zi, dis-de-dimineata, venira la locul hotarat pentru inceperea cursei. Multe animale voiau sa priveasca intrecerea si asteptau cu nerabdare.
Domnul Soarece trase o linie rosie pentru start si veverita dadu semnalul de plecare cu un fluier.
Iepurele porni val-vartej, iar testoasa incetinel, dupa cum ii era felul.
Cum o luase cu mult inaintea testoasei, iepurele se aseza sa manance cativa morcovi proaspeti.
In timp ce manca, trecu si testoasa, asudata, dar hotarata sa nu se dea batuta.
Iepurele mai alerga un pic si, in dreptul unui sat, se aseza sub un copac sa se odihneasca.
Tarziu, testoasa il ajunse din urma, dar trecu mai departe fara sa se opreasca.
Iepurelui i se facu somn.
Isi spuse:
- Soarele asta e prea fierbinte. Mai bine dorm un pic! Testoasa e inceata si voi avea timp s-o intrec!
Cand se trezi, vazu ca se lasa noaptea.
Sari ca ars si porni pe urmele testoasei.
In departare, o vazu cum trece linia de sosire si castiga intrecerea.
Toate animalele au aplaudat-o.
I-au dat apoi o cupa, ca unei mari castigatoare.
Iepurele a ajuns tarziu, obosit si rusinat, tocmai el, care credea ca este cel mai bun alergator.
Asa a aflat ca straduinta este un dar nepretuit.

95 de comentarii:

  1. Esop nu e obsolete, dar cred ca daca stateai sa iti pui imaginatia la lucru, scoteai ceva mai personalizat si mai funny. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca nu scrii pe adresa asta alternativa (vroiam sa extind niste aspecte politice mai in detaliu cat si alte chestii relativ la personajele alea), nu ma deranjeaza, sterge mesajul anterior, poate mai citesc si altii si mai bine nu lasam adresa public

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca e bine sa stergi fiecare mesaj pe pagina asta, vreau sa iti transmit niste ganduri nu sa ramana, vezi ca daca il elimini de doua ori dispare definitiv, am operat si eu pe platforma blogspot

    1. Primul lucru pentru care jucatorismul lui Basescu ramane salutabil este ca a facut oamenii sa-si suspende apatia vis-a-vis de politica, eu cred ca el este "vinovat" pentru cei aproape jumatate iesiti la referenum
    2. Ne gandim ca sunt foarte importanti oamenii care compun forta reformatoare. Este in buna parte adevarat, insa odata pus pe traiectoria de a face lucruri valabile, de a avea confirmarea si multumirea lucrului bine facut, al echilibrului si independentei, al verticalitatii. Daca s-au exersat niste institutii in aceasta mentalitate de verticalitate, atunci samintele au incoltit, deci s-ar putea considera ca misiunea lui TB la baseground este indeplinita. Cei care au prins gustul verticalitatii, reformismului sanatos, vor recidiva. Penibila este forta de restauratie USL. Bun, aici incepe o alta discutie:
    - Daca forta noua de dreapta considera ca USL e rezistenta antidemocratica, iar USL gandesc la fel despre oponenti, atunci ar fi cazul de un discurs bridge (pod), istoric. Daca unii cred despre ceilalti ca sunt pionii altora din umbra, atunci nu e corect, ni se fura caciula. Daca forta de dreapta nou constituita marseaza iar pe ideea ca doar ceilalti sunt hoti, nu e in regula, s-a vazut ca sunt banditi si la pdl, doar nu se adunau exclusiv inocentii in tabara asta,

    Cum se face Glook de s-au separat asa preferintele?
    Eu cred ca este in felul lui TB un asemeni unui element/compus chimic care separa in doua, la eticheta se cheama basisti si antibasisti, sub eticheta se cheama reformisti si conservatoristi/restauratori ai socialismului. Din acest unghi eu am salutat ascensiunea lui TB. Trebuia aceasta transare, cu cat mai repede su atat mai bine. Dar care este proflul "basistului"? Care sunt parghiile cu care reformatorul sa recastige mare parte a celor care l-au sustinut? Bine, ii are pe cei 2 Preda sa se preocupe de astea, dar ma gandeam si eu asa..
    TB va face miscarea de recastigare, actioneaza instinctual mai mult decat premeditat/strategic.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa separe apele, asta e formula pe care n-am folosit-o mai sus

    care este paradoxul conflictului politic, care este nodul gordian, ce putem face sa-l taiem? toti urla din bojoci ca vor binele Romaniei dar nu gasesc calea, nu depasesc paruiala, toti invoca Mediatorul..

    ar trebui facut un talkshow politic, sa fie selectati 5 realizatori, sa fie in spatele unei masti, sa se afle dupa seria de face-to-face Base-Anto, apoi sa aflam numele jurnalistilor si oamenii sa decida care a reusit sa fie cel mai impartial, daca este un singur realizator sigur este acuzat de partinire

    un sintetizator de voce ca sa nu stie cei 2 presedinti identitatea/sexul jurnalistului care li se adreseaza.

    hai Glook, hai sa tragem sfori sa rupa pisica odata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hehe, de cand ma stiu n-am stiut sa trag sfori. Poate de aia esti foarte criptic pentru mine in posturile astea. Nu inteleg deloc unde tintesti.
    Un face to face Base-Anto dupa parerea mea ar fi o greseala de strategie din partea primului. Nu te cobori la nivelul unui astfel de adversar. Nu de pe pozitia unui presedinte care nu mai candideaza pentru alt mandat.
    La fel, vorbesti de cei 2 Preda ca de un 'tot' mie imi par tare diferiti, nu-i pot vedea in mod unitar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Crezi ca acel mesaj ..
    http://www.tolo.ro/2012/01/25/exclusivitate-discursul-pe-care-il-va-rosti-azi-traian-basescu/

    ce s-a intamplat? cine l-a scris? cum a ajuns la Tolo? de ce nu s-a mai rostit? care e misterul?

    prin sfori/sforarie ma refer la a gasi un ajutor echipei, dar deduc ca nu ai disponibilitatea de a insista mai mult decat o faci, poate am sa contactez pe cineva din interior.. ideea e ca ar trebui intoarse lucruruile pe mai multe parti si gasit un unghi care lor poate le scapa..

    poate doar imi imaginez ca am/as putea sa-mi aduc aportul mai mult decat atat, decat sa comentez, as fi vrut sa le aduc un ajutor

    poate ai dreptate, nu stiu cum ai ajuns la opinia ca ar fi o miscare gresita, poate ai un unghi putin deasupra alui meu

    cei 2 Preda mi se par mie importanti

    as fi vrut sa fiu un profiler si sa citesc exact profilul/targetul ARD si al USL, sa spulberam ce e inutil

    sa fim o forta civica importanta, sa nu mai ajunga toti banditii in pozitii de demnitari

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah, acel mesaj... Pai eu nu-l vedeam deloc ca un posibil discurs al lui Basescu, nu-i seamana. De altfel la sfarsit e scirs ca e inventat de Tolontan si de unde s-a inspirat. In plus recunoaste implicit in discurs teme pe baza carora e frecat Basescu de catre adversari si care de fapt sunt interpretate diferit de catre sustinatori. E o diferenta enorma de viziune care iese clar la iveala din 'discursul' ala. Ca si faza aia cu cat de rau traiesc romanii... E chestia aia in bucla pe antene. E usor de demontat la o privire mai atenta. Totul a fost posibil datorita lui Tariceanu care o dadea aiurea cu economia care duduia desi deja incepuse sa se intrezareasca criza peste tot. Dar el cheltuia de parca avea venituri demne de Germania nu de Romania. Toti oamenii cu scaun la cap ii zic ca-i nesustenabil da nu, lui ii duduie economia, ce-i pasa lui ca dupa el potopul, el o sa ramana erou si ala de incearca sa faca ordine in rahatul imprastiat de el, ala o sa se umple de rahat pe maini, nu el.
    Sa contactezi pe cineva din interior poti sa faci, eu cum iti ziceam, sunt din exterior, nu pot ajuta decat poate cu cateva idei. Si de fapt la asa ceva oricum baietii si fetele de la blogary sunt experti, ei sunt sociologii, eu sunt cu ingineria. Nu stiu tu cu ce te ocupi, poate e ceva mai apropiat de stiintele umane si sociale. La mine nu e vorba de disponibilitate (lipsa ei) ci doar de capacitatea intelectuala si bagajul de cunostinte necesar. In general sunt destul de realista cand e vorba sa stiu ce sunt capabila si ce nu.
    Ptr profiler... : http://www.blogary.ro/2012/09/mru-profil-teme-public-tinta/
    Cam astea ar trebui sa fie si temele ARD. Romania care munceste si crede in Dumnezeu. Care isi pune sperantele in munca si in Dumnezeu (in sensul de reper moral, si in sensul de 'Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista') nu in pomana guvernului.
    Oricum, te felicit pentru nevoia pe care o simti sa faci ceva. Pana la urma daca fiecare vrea sa faca ceva lucrurile se vor schimba.

    RăspundețiȘtergere
  9. Inginer. De Tariceanu ai scris exact cum as fi scris eu. Un veritabil incompetent, un oneros afacerist. Nu stiu cat sunt basist cat sunt antitaricenist, antiiliescenist, antinastasist-pontist-sovist-antonescist-guzganrozalist. Multumesc pentru descifrarea discursului, presupun ca si noi externii am putea participa la asa ceva. E posibil sa importe efortul oamenilor de bine, ori poate este o chestie strict de generatii, probabil numai prin disparitia fizica a "celor vechi" se va avansa pe scara evolutiei societatii democratice autentice.
    Eu tot consider ca e posibil ca liderii usl sa fie matrasiti printr-o confruntare directa, o demascare a acestor impostori..

    RăspundețiȘtergere
  10. MRU are niste probleme, s-au notificat prin email publicului larg, de aici o vulnerabilitate, inclusiv Blaga il respinge. Eu cred ca e evident ca MRU nu va fi niciodata eligibil pt un no.1, doar pentru lupta de culise, un hrebe de dreapta, de la ochelarii mei asa se vede

    RăspundețiȘtergere
  11. Despre ce probleme vorbesti? Se pare ca nu fac parte nici macar din publicul larg :). Se incearca decredibilizarea lui MRU dupa metoda posetelor lui Udrea?
    Blaga e normal sa nu-l vrea pe MRU. Blaga de fapt ar visa sa aibe o inteligenta si o abilitate gen Hrebengiuc. N-o are. S-a bagat la alianta cu MRU ca sa il tina in sah. MRU s-a bagat la alianta ca sa poata profita de reteaua locala PDL. Cred ca amandoi gresesc.
    MRU va fi in prim plan sau nu va fi deloc. Nu e luptator din categoria celor din umbra.
    Parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  12. Ok, i se creeaza o imagine apropiata de cea a lui Nastase. Un fel de MRU e Nastase 2. Sa nu-mi zici ca vor sa-l scoata pe Nastase din belele cu chestia asta??
    Care-i interpretarea ta?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma gandesc... Daca n-a avut gninionul sa fie femeie, MRU trebuie neaparat macar sa fie suspectat de homosexualitate. Probabil nici macar afemeiat nu e si probabil se si intelege cu nevasta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Interpretarea mea? Pai e nefavorabila lui, in sensul ca este mai mult eficient decat transparent.. deci asta e in defavoarea lui. La Base avem reactii spontane si multa transparenta, la MRU este multa premeditare.. este nesigur, nu are capacitate de a se adresa multimii, l-am vazut ezitant pe scena.. Mai e o chestie de care au scris catavencii.. mru si-a construit casa pe pista de la Baneasa.. la 4-5 m de pista, sunt vreo 15 proprietari acolo care s-au asociat si au dat in judecata (!) Aeroportul pentru zgomot! Deci, cred ca are niste vulnerabilitati

    RăspundețiȘtergere
  15. Am citit ca ai trecut prin Timisoara, si eu am neamuri in partea aia.. poate suntem neamuri! MRU este precum vecinul meu ..moldoveanul, de fapt am mai multi, unul nu raspunde la salut daca nu vrea, altul inchide caloriferele de pe scara cand are el sparta o teava la baie si nu ii vine mesterul, deci noi stam fara apa calda sau fara caldura pana ajunge el sa-si rezolve problema... sunt niste ursuzi, imi pare rau ca am aceasta prejudecata dar in 85% din cazuri s-a confirmat.. cand vin la Buc., baietii din est procedeaza ca Razvan, cumpara langa o pista sa fie in zona mai selecta, indiferent ca este o proasta alegere... niciodata n-a dezmintit aceasta informatie.. daca stie sa coaguleze o echipa puternica are sanse, dar ma indoiesc dupa felul individualist in care s-a cuibarit langa o pista..

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai poate ai neamuri in Tiomisoara doar ca eu nu cred sa am in Bucuresti. Cel putin nu care sa stiu de ele :).
    Am stat un pic sa rumeg ce ai vrut sa zici cu 'mai mult eficient decat transparent'. Cred ca am inteles oarecum si cred ca ai dreptate. In schimb as zice ca nu e bine sa comparam tot timpul noul candidat al dreptei cu Basescu. Pe de o parte ca nu poti sa ai lideri de marca identici, ce-i caracterizeaza intotdeauna sunt trasaturi de caracter puternice si destul de greu de gasit in aceiasi doza si acelasi stil iar pe de alta parte stilul Basescu nu se poate repeta prea curand in Romania exista o suprasaturatie pentru asta. De bine de rau, probabil o buna parte de electorat respinge stilul asta. Nu mai poti merge pe acelasi stil, nu putem gasi o copie a lui Basescu, trebuie o alta individualitate si identitate puternica. MRU trebuie sa se reinventeze oarecum. La baza deja e o diferenta de stil si parcurs intre cei 2. Nah. Habar n-am o sa vadem unde merge MRU. Adevarul e ca eu tot timpul l-am preferat pe Funeriu. Nu stiu de ce, are o spontaneitate speciala, un talent sa vorbeasca doar cand trebuie, sa spuna doar ce trebuie si sa tenacitate sa ia o problema metodic si sa o rezolve.

    RăspundețiȘtergere
  17. De la Timisoara imi sunt nasii.. fiica lor e plecata in vest.. dar ea avea cu 15-20 ani mai mult decat mine, ar mai fi si alte rude de grad 4, dar noi suntem oameni politici externi si o lipsa a legaturilor de rudenie n-o sa ne stea in cale

    Despre MRU este interesant unghiul tau, dar eu am auzit pensionarii/pensionarele ce zic de el, "ii joaca ochii-n cap, samd". Daca place oamenilor culti tineri, nu stiu daca e desajuns.

    Funeriu a avut gloria lui, tot nu ma dumiresc de ce la clasele primare programa e infernal de incarcata?!... Tocmai s-a decis modificarea manualelor de religie care sub Funeriu erau bune? Nu mai stiu cat a fost el ministru, cica 2008, 2009 si 2010 au fost cu intrarea cea mai laxa la Bac..

    Da, indubitabil, Funeriu are ceva din jucatorism, a umblat prin lume, a vazut mai multe, intelege mai bine civilizatia

    Do I have to say "I told you so!"? About behind first line

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai nu stiu ce varsta ai. Eu in momentele mele de luciditate am 35. In rest am 29 :).
    Funeriu a luat taurul de coarne mai ales la invatamant superior si bac. Nu poti face totul deodata decat daca faci prost. Sau abramburesc :).
    Oamenii culti si tineri sunt foarte foarte putini. Si mai putini stiu unde le e interesul. Categoric ei nu ajung decat cand reusesc sa-i influenteze pe ceilalti. Ma uit si pe smarwoman. Prapad intre oamenii culti si tineri. Le lipseste autoironia, cand o vad la altii n-o inteleg si cel mai important e orgoliul. Inainte de a fi culti sunt orgoliosi. Un fel de talibani fara umor si incapabili de finete intelectuala.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ah, era sa uit. Ai dreptate: MRU nu e un luptator, alege caile simple si 'consensuale'. Nu cred ca putem sa ne bazam pe el. Voiam sa cred ca nu-i asa ptr. ca nu vad inca alternativa la USL si la discursul nationalist de prost gust si augur.

    RăspundețiȘtergere
  20. eh, am cateva primaveri inaintea dvs. cand sunteti sub influenta nefasta a luciditatii :P

    da, din pacate asa e cu tinerii, "e belea" cum zic ei
    multi carieristi, genul "yes man", corporatisti gaunosi, stii, de-aia nu vroiam sa folosim spatiul public.. sunt multe aspecte de intors pe toate partile.. internetul si computerul au un efect de imbecilizare.. in sensul ca aduce individul in situatia sa fie fericit cu un rezultat ~79%... care se asteapta sa tina loc in ochii altora de 100%

    era un banc tare:
    Bula vine de la scoala, se juca cu un telefon foarte scump. Il vede tac-su si-l intreaba:
    - de unde ai aparatul ala?
    - l-am castigat la concurs
    - ce concurs?
    - a fost la scoala un concurs de matematica
    - si ce v-a intrebat?
    - cate face 8+8?
    - si ce ai raspuns
    - eu am raspuns 14 si am luat locul II
    - serios?
    - da, Costel a luat locul I, el a zis ca face 15

    deci eu cred ca orice ironie ..chiar caustica contine un sambure de seriozitate, si invers, orice seriozitate.. intepenire.. contine o ironie

    cred in aceasta ambivalenta a tot ce se intampla, nu stiu de ce poate pentru ca:
    - adevarul nu se confunda intotdeauna cu dreptatea
    - unde ai citit asta?
    - in toate cartile bune

    daca iti arat ce am zarit azi in metrou...
    .

    RăspundețiȘtergere
  21. e posibil sa ramana singura varianta posibila MRU, sa vedem daca e iepurele sau testoasa? nu cumva el isi numeste organizatia "Forţa Civică", pai asta nu este prin definitie de opozitie? poate el se simte mai bine sa fie in opozitie decat la carma, zic si eu, poate

    RăspundețiȘtergere
  22. Na belea: Blonda lui MRU, abonata la bani publici
    http://www.viva.ro/wp-content/uploads/viva/gallery/2011-10/1698477.3-corina-vintan.jpg

    Cine este Corina Vinţan



    Corina Vinţan a fost purtător de cuvânt al lui Mihai Răzvan Ungureanu, când acesta a fost ministrul afacerilor externe, în timpul guvernului Tăriceanu. Deţine o firmă proprie de comunicare şi lobby, numită „Links Associetes”. Prin firma sa asigură serviciile de consultanţă în proiectul „Roşia Montană Gold Corporation”, proiect susţinut de Traian Băsescu. A mai fost implicată în candidatura Elenei Băsescu la Parlamentul European, precum şi în promovarea brandului de ţară al României. Vinţan a mai fost manager de proiect pentru Summitul NATO, la German Marshall Fund, director executiv la „Evenimentul zilei” şi director de PR la Saatchi&Saatchi, firmă de PR.
    http://www.puterea.ro/articol/razboiul_comunicatorilor
    http://www.cancan.ro/actualitate/intern/un-proiect-de-120-de-milioane-de-euro-pentru-restaurarea-si-modernizarea-palatului-stirbei-asteapta-semnatura-ministrului-culturii-169754.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Da, stiam ca banii in buna parte au ajuns la intact dar a luat ceva timp pana sa atace frontal. Doar putini sunt la curent. Inafara celor interesati nucred sa fie multi care au aflat finalul. MRU a ramas cu paguba la telespectatorii A3.

    RăspundețiȘtergere
  24. ce e "disonanta cognitiva"?...

    RăspundețiȘtergere
  25. Asa cum am inteles-o eu e starea de disconfort pe care o simt oamenii cand simt ca ceea ce cred nu se potriveste cu realitatea (sau ce e de comun acord acceptat ca fiind realitatea). Subiectii tind natural sa isi rezolve disonanta cognitiva prin reinterpretarea realitatii in moduri destul de nastrusnice.
    De exemplu fumatorii care citesc pe pachetul de tigari ca fumatul omoara vor considera ca imaginile alea nu-s realitatea ci sunt o metoda prin care guvernul isi justifica impozitele disproportionate pe pachetul de tigari si deci castigul de pe spinarea lor. Io am impresia ca persoanele astea sunt cele care cred in teoria complotului si-l vad peste tot. Faptul ca uneori pot avea dreptate e o alta problema.
    De ce te intereseara acest aspect esti Tzompi?

    RăspundețiȘtergere
  26. nu, sunt Jose, nu stiu daca Tzompi browseaza asa de wide, cred ca datorita dioptriilor .. ramane calat pe o zona restransa
    da, ar putea cineva scrie cu nick-ul meu, m-am gandit, dar sper sa nu se intample
    mi-a publicat contributors comentariul pe topicul "Adio PNL", eu credeam ca modereaza insusi Tismaneanu, dar ma gandesc ca poate sunt moderatorii de la contributors not himself
    multumesc pentru explicare, interesant

    RăspundețiȘtergere
  27. Plesu a repetat de 3-4 ori in interviu "eu copil venit de la tara..", asa ca am ramas cu "originea" asta
    fragment http://www.youtube.com/watch?v=N8t74B0QHFE
    inainte editorialele sale DV nu erau trunchiate si publicate doar contra cost...
    (am contribuit si eu la 3 numere prin '96)

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.contributors.ro/cultura/un-portretist-de-geniu-andrei-plesu-despre-el-crin-si-micul-groza/

    (...)"Vorbesc de această nulitate volubilă care se numeşte Crin Antonescu. Dar o nulitate volubilă poate să fie pâ­nă la urmă strict decorativă. El însă este periculos. Comportamentul lui e de o neliniştitoare inadecvare. În plus, e într-o poziţie de putere. A practica un dis­curs în care reapar toate poncifele anilor `50, cu „cli­că băsistă“ în loc de „clică burgheză“, cu „agenturi străine“, cu anticolonialisme băţoase, de activist „pe linie“, e a suferi de o dezordine interioară foarte ris­cantă, mai ales dacă se manifestă la vârf. Revin la frauda logică, la cei 7,5 milioane care au votat contra lui Băsescu. D-l Antonescu şi mulţi dintre sus­ţi­nă­torii săi vor să inducă ideea că, întrucât au votat con­tra lui Băsescu, s-au pronunţat, fatalmente, pentru Crin Antonescu. Ca şi cum s-ar face un referendum în care am fi întrebaţi dacă mai vrem sau nu mor­covi, s-ar vota antimorcovi, şi atunci ar apărea, ve­sel, un castravete şi ar spune: „am înţeles, vreţi toţi să treceţi pe castraveţi. Mă vreţi pe mine!“. Oamenii ăia s-au dus, au votat DA, dar nu e nicio garanţie că la toamnă vor vota pentru cine cred actualii gu­ver­nanţi. Mai ales că mai sunt până atunci vreo două-trei luni şi, în ritmul în care USL reuşeşte să se facă de râs, s-ar putea să ajungă la cote de ridicol ma­xi­me. Eu nu le doresc asta, dar nici nu cred că-i mai poate ajuta cineva."(...)

    de Tismaneanu am citit prin '99, scria "cine-l va decomuniza pe decomunizator?"

    e foarte destept, pentru mine a fost si a ramas un reper

    RăspundețiȘtergere
  29. Auch se pare ca sunt inspaimantatoare. Trec drept o persoana foarte agresiva pe SW si daca ma gandesc bine cred ca unii se ingrijesc sa-mi dea ocazii sa par asa. Adevarul e ca sunt destul de directa. Mimica imi e de ajutor in real life. Pe net nu trece. Oricum nu conteaza, nu cunosc pe nimeni cu adevarat. Adevarul e ca daca ma baneaza fetele pe SW mi-ar face un bine. Nu stiu de ce pierd atata timp aiurea pe acolo. Nu cred ca reusesc sa influentez oamenii pe acolo.
    Sa stii ca nu-mi amintesc de fazele pe care le descrii. Si oricum nu-s eu cine stie de ce importanta pe SW. De Fausta stiu ca imi ziceai mie ceva, nu stiu de faza cu Sandra. si am cautat filmul. Si da atunci m-am gandit ptr prima data ca intelegi mai mult decat pare.
    Nu toti suntem CCI sa fim remarcati de la primul sir de posturi kilometrice :). Restul ramanem mult in anonimat.

    RăspundețiȘtergere
  30. O fi adevarat sau o facatura atribuita lui?

    "Mi-e teama de ziua cand tehnologia va fi mai importanta decat relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti - Albert Einstein "

    RăspundețiȘtergere
  31. Răspunsuri
    1. ieri iti scriam chestia de mai sus, iar azi primesc email forward exact pe tema asta, chiar parca suntem in MReport, ca si cand as fi prevazut..

      Ștergere
  32. Ce inseamna "scoate ce-i mai rau din adversar"?

    Ce inseamna persoana nefrecventabila?

    RăspundețiȘtergere
  33. http://www.romaniaculturala.ro/articol.php?cod=19354

    RăspundețiȘtergere
  34. Răspunsuri
    1. Un scenariu cu finalitatea asta nu cred ca ar putea conveni decat unor actori externi. Si nici la aia la toti. Rusiei da. Pentru ca interesele lor sunt geostrategice nu de tipul pietelor de desfacere care necesita stabilitate si predictibilitate. De altfel incepe atacul la CSAT: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13690669-ministrul-apararii-corneliu-dobritoiu-revizuirea-constitutiei-modificam-legea-csat-poate-schimbam-denumirea.htm
      Asta e grav.

      Ștergere
    2. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/18287_525684887442282_406473112_n.jpg


      stai ca nu-s pe aceeasi lungime de frecventa

      daca vrea Europa o continuitate nu o va avea

      iar usl sunt suficient de idioti ca sa faca jocul rus

      deci ramane ca in desenul de mai sus

      Ștergere
    3. M-am confuzat. USL da, va castiga. E doar neclar daca va avea majoritate suficienta ptr. schimbarea constitutiei. Un 55% din voturi probabil le da un 66% din locuri.Sper sa nu ajunga asa sus.

      Ștergere
  35. Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Da da da da da. Cum altfel sa dedestabilizezi un sef de servicii decat atribuindu-i ambitii politice concrete?
      Nu stiu daca e vreun sambure de adevar in ce zice securistul de bine dar stiu ca stie ce face.

      Ștergere
  36. Răspunsuri
    1. Ce te deranja la conflictul respectiv?
      Ei bine eu macar pot zice ca in caz de problema stau in Elvetia (ceea ce oricum probabil as fi facut) si traiesc la fel de bine. El va continua sa fie acelasi pretins muritor de foame si plangacios de pana acum.
      In rest... o sa vedem pe mai departe cat suntem de in mocirla. Daca suntem doar pana la nas poate mai putem iesi peste vreo 8-12 ani. Daca e mai grav Crin poate linistit sa ia lectii de la Mohamed Morsi din Egipt.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  37. Răspunsuri
    1. E ok, doar ca-s multe de zis si nu o sa am timp sa ma adun decat poate pe vineri. Mesajul de ieri mi-a dat o idee de articol. Paranoia e inutila. Solutia e statul de drept adica exact ala care e sub asediu.
      Nu stiu ce face. Isi ia probabil timp sa evalueze situatia.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  38. Excelent:

    http://dilemaveche.ro/sectiune/tilc-show/articol/peticul-curte

    RăspundețiȘtergere
  39. Que pensez-vous de cela?

    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/elena-udrea-parlament-soc-426676.html

    RăspundețiȘtergere
  40. Isi da cu presupusul sa para ca are informatii de la sursa. Sa mai rupa in negocieri ceva bani de la buget de posete si pantofi :) . Sincer cred ca a ratat o buna ocazie sa taca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Superbe pozele. De fapt si celelalte din colectie. Mai ales ca rosul e culoarea mea preferata.

      Ștergere
  41. (...) " Nimic nu detesta mai mult comunistii si fascistii decat gandirea libera. Urmasii lor de azi grupati in USL actioneaza exact in aceasta directie atunci cand impiedica difuzarea “Evenimentului Zilei” in marile orase. Le displace linia acestui ziar. Intelectualii uselisti, marturisiti sau cu pretentii de “echidistanta”, il numesc “trompeta Cotroceniului”, fara sa-si dea seama ca de fapt sunt ei insisi goarnele neo-autoritarismului cleptocratico-securist, tovarasii de drum ai unei dictaturi in statu nascendi. Maine poate veni randul “Adevarului”, al “Romaniei Libere”, al revistei “22″, al platformei “Hotnews”. (...)

    http://www.contributors.ro/politica-doctrine/partidul-mamut-si-riscul-dictaturii/

    RăspundețiȘtergere
  42. Reflecţii post-electorale

    [ Dar dacă sînt sigur de ceva e că dl Crin Antonescu nu va învăţa (niciodată) nimic. ]

    http://dilemaveche.ro/sectiune/situa-iunea/articol/reflectii-post-electorale

    RăspundețiȘtergere
  43. Răspunsuri
    1. Habar n-am detaliile dar a scris vreo 1-2 articole de care stiu eu si care voiau sa puna in discutie 'sufletul feminin' ca sa zic asa. Un fel de dama nefericita care face o chestie nesabuita.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  45. http://felicitari.ele.ro/8-Martie/Ziua-femeii_--i1065.html

    Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  46. baiatu' ..dl Prof. e genial:

    http://dilemaveche.ro/category/autor/codrin-liviu-cutitaru

    http://dilemaveche.ro/sectiune/tilc-show/articol/tribulatiile-unui-doctorand

    http://dilemaveche.ro/sectiune/tilc-show/articol/doctor-jack-daniels

    RăspundețiȘtergere
  47. thsi blgo lokos abnandnoned..?..

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  51. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  52. ai citit ceva despre http://sas.unibuc.ro/index.pl/mpreda_ro ?

    acum aflu de existenta sa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l stiam nici eu. Dar nici nu-s pe domeniu. Probabil sociologii il stiu.

      Ștergere
  53. ce faci Glook ? esti bine ?

    jose

    RăspundețiȘtergere

Aveti o parere sau o intrebare despre subiect? Aici o puteti exprima.
Daca nu aveti un cont (google worldpress etc) va puteti pune numele selectand in 'Comentati ca' optiunea 'Nume/Adresa URL' si punand numele dumneavoastra sau adresa URL (sau amandoua).